Meer resultaten voor vakantiewoning heuvelland

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     vakantiewoning heuvelland
 
Vakantiehuis De Hille.
Landelijk gelegen vakantiehuis midden de West-Vlaamse bergen in het typische Westhoekdorpje Dranouter, deelgemeente van Heuvelland. Op enkele meters van de grens met Frans-Vlaanderen en op loopafstand van een typisch en gezellig eet en praatcafé. Kom volledig tot rust dankzij de ideale ligging midden in het rustige Dranouter.
Vakantiewoning De Kapelanij.
Welkom bij De Kapelanij. De kapelanij is een luxueuze vakantiewoning gelegen in de Westhoek te Izenberge, een landelijke gemeente waar u zó tot rust komt. In 2014 werd deze woning gerenoveerd tot een gezellige vakantiewoning om zijn gasten met warmte te verwelkomen.
De Pleute Bed Breakfast in het Heuvelland.
32 0 477 68 66 00. Bed Breakfast en vakantiehuis. Uitzicht op Frankrijk. Ontbijt met streekproducten. Last Post in Ieper. uw gastvrouw, Mireille Pynaert. Een authentieke hoeve op de flank van de Rodeberg te Westouter Heuvelland stelt haar deuren gastvrij voor u open!
t PEENHOF.
De vakantiewoning ligt midden in het dorp Westouter. In alle seizoenen kan u genieten van Heuvelland, het uiterste puntje van de Westhoek. Wie graag wandelt, verkent het wandelnetwerk met zijn confortabele knooppunten. De vakantiewoning ligt aan het begin van 2 wandelroutes.
Vakantiehuis Hof ter Harte Ieper 14 personen.
UIT DE REGIO. Enkele jaren geleden hebben we een deel van onze hoeve verbouwd tot de gezellig ingerichte vakantiewoning Hof" ter Harte. De woning bevindt zich 5 km ten zuiden van Ieper, op de weg naar Heuvelland en de West-Vlaamse bergen.
Vakantiehuis in Heuvelland huren vanaf 41 HomeToGo.
Accommodaties in Heuvelland. Een vakantiehuisje op de Schreve in het Belgische Heuvelland. Een vakantiewoning in het Heuvelland biedt u een goede uitvalsbasis voor verkenning van de streek. Ontdek de omgeving met wandeltochten van het Wandelnetwerk Heuvelland of bezoek de Belvedère toren op de Kemmelberg.
Eeuwenhout in Dranouter.
Vakantiewoning Eeuwenhout ligt aan de rand van het natuurdomein Eeuwenhout in het glooiend landschap van het West-Vlaamse Heuvelland. Het Eeuwenhout situeert zich op een helling in de vallei van de Douvebeek tussen de kernen van Loker en Dranouter. De hoogteligging varieert er tussen 45 en 75 meter.
Martha Madeleine Vakantiehuis in Kemmel tot 8 personen.
Vakantiehuis voor 6 personen in Kemmel Martha en Madeleine. Martha Madeleine is een vakantiehuis gelegen in de Kemmel, deelgemeente van Heuvelland. Het hartje van de Westhoek. De vakantiewoning werd helemaal verbouwd in 2014. Het is een vergunde vakantiewoning met 4 sterren.
Prinsenhof Vakantiehoeve Dranouter.
Onze vakantiehoeve is de ideale basis voor een leuke en aangename vakantie. Iedereen is er welkom! Groot of minder groot, jong of minder jong, sportief of eerder ontspannend, Er is voor elk wat wils. Search for: Search Bezoek onze Facebook-pagina.
Vakantiewoning Heuvelland Home.
Welkom in De Brijkerij! Een mooie vakantiewoning in het rustige Heuvelland. Een rustig gelegen vakantiewoning. op de grens van België en Frankrijk. Een mooie, rustig gelegen vakantiewoning. De vakantiewoning werd onlangs wat opgefrist. Voor de woning is er ruime parkeergelegenheid.
De Vitsemolenhoeve Vakantiehoeve Heuvelland.
32 057 33 45 28. De Vitsemolenhoeve Vakantiehoeve Heuvelland. Over De Vitsemolenhoeve. Pionier van het hoevetoerisme maar ook kippen, konijntjes, cavia, herten, geiten, eenden, ganzen, poezen, kinderfietsen, zandbak, schommel, trampoline, go-carts en zoveel meer en dit alles in een doodlopende straat.
Home www.vakantiehuis-juliette.be.
In de omgeving zijn tal van mogelijkheden. Je vakantieverblijf bevindt zich op wandelafstand van de toeristische troeven en horeca van de stad. Goed gelegen om de hoogtepunten van de westhoek te ontdekken, Hoppestreek, Ieper, Eerste Wereldoorlog sites Flanders fields, Heuvelland, Frans-Vaanderen, De kust.

Contacteer ons